IPPAWARDS, la fotografia al mòbil

Posted on juny 17, 2014 
Filed Under concursos, fotografia

ippawards

IPPAWARDS · iPhone Photography Awards, és el concurs de fotografia realitzat amb iPhone amb més recorreregut, des de 2007. Expliquen al web que IPPAWARDS ha estat celebrant la creativitat dels usuaris d’iPhone des que el primer model va eixir al mercat,  inspirant i emocionant aquells que han pogut gaudir les fotografies arreu del món. Des de llavors, cada convocatòria anual ha seleccionat les millors fotos entre milers d’imatges presentades pels fotògrafs d’iPhone de 70 països diferents. Un jurat especialitzat selecciona els guanyadors i el passat 10 de juny es va anunciar els d’aquesta setena edició en les seues disset categories: animals, arquitectura, xiquets, flors, menjar, paisatge, estil de vida, natura, notícies/esdeveniments, gent, estacions, natura morta, s’hora baixa, viatges i arbres, i altres. Mentres gaudim de les imatges pensem, ja estimulem adequadament l’ús dels mòbils als centres?

Comentaris

Leave a Reply