Ben aviat

Posted on juny 18, 2014 
Filed Under video

Des que començà a alçar-se al setembre, cada dia ens reb i ens acomiada. Tant si arribem a escola com si marxem, capta la nostra mirada en travellings oposats. Es mostra més que s’imposa al temps que en les seues parets de formigó blanc es projecten molts elogis i algunes crítiques. Ens agraden les seues línies i proporcions, la seua moderna senzillesa i el diàleg que manté amb l’edifici de primària. És el nou pavelló esportiu i multiusos d’escolagavina.

Si ahir publicàvem el resultat d’un concurs de fotografia fet amb telèfon mòbil, hui vos mostrem el resultat d’un divertiment fotogràfic també fet amb mòbil i convertit en format vídeo pel nostre administrador. És ben senzill, buscar una imatge fixa i provar amb el nombrós número de filtres que ofereixen les tantes aplicacions de fotogarfia per a mòbils que hi ha a l’abast (en aquesta ocasió Mextures). La música -Nanotrees (Out In The Woods) del’anglés Kidkanevil- fa l’enllaç sonor entre uns plans en transició constant per fos que anima la sucesió de filtres. La funcionalitat i la vida que li donem dependrà d’aquells que l’habitem. Açò serà, ben aviat.

Comentaris

Leave a Reply