Pedrewood: taller de cinema

Posted on juny 4, 2014 
Filed Under cinema, formació

pedrewood

Un any més el Club de Cinema Pessic i l’Ajuntament de Pedreguer llancen el Taller de Cinema de Pedreguer. Coordinat i impartit per Inma Jiménez aquest taller de Cinema per a infants es realitzarà del 23 al 27 de Juny, de 9:30h a 12:30h a la Casa de Cultura de Pedreguer. En la seua ja 3ª edició, tindrà com a objectiu utilitzar el poble de Pedreguer com a fons de representació dels grans clàssics de cinema: Casablanca, Star Wars, E.T… I per això cerquen xiquets i xiquetes d’entre 9 i 12 anys, no només amb ganes de fer d’actors i actrius sinó també per dur a terme la seua pròpia pel·lícula. Les pel·lícules realitzades pels alumnes del taller es projectaran en el cicle cinema d’estiu de Pedreguer.

Inma Jiménez Neira és llicenciada en Belles Arts i Màster en cinema documental per la Universitat de Barcelona, amb una àmplia trajectòria professional com a ajudant de realització en publicitat i directora de documentals.
El preu del taller és de 30€ (amb tot el material inclòs). Per a més informació sobre els continguts del taller vos podeu visitar la pàgina: https://www.facebook.com/TallerDeCinemaPerAInfants?ref=hl i per formalitzar les inscripcions també podeu telefonar a la Casa de Cultura de Pedreguer en el 966456200. No deixeu passar una oportunitat única per viure el cinema des de la idea a la pantalla. Pedrewood!

Comentaris

Leave a Reply