Senzills trucs fotogràfics

Posted on juny 1, 2014 
Filed Under fotografia, recursos

Apunt de diumenge, apunt de recursos. Hem trobat aquest vídeo en el qual, a mode quasi de bricofotografia, presenta set senzills i pràctics trucs per aconseguir efectes interessants a les teues imatges. COOPH The Cooperative of Photography és una revista on-line centrada en la comunitat fotografia i celebra, tal i com expliquen, l’individualisme, l’expressió i la sinceritat. En aquesta era moderna d’oportunitat fotogràfica, miren de reconèixer i promoure visions excel·lents dins de la comunitat i tractar de donar suport als fotògrafs per trencar els límits creatius. COOPH considera la fotografia un vehicle per a la documentació i d’expressió, sobretot en la interacció amb el nostre entorn i la interpretació de la vida que ens envolta. Ja ens contareu si experimenteu amb els trucs.

http://www.cooph.com/

Comentaris

Leave a Reply