València vibrant

Posted on juny 10, 2014 
Filed Under altres

Ens atrauen els esdeveniments que entre d’altres intenten contribuir a la dinamització de la creativitat en entorns locals. Tot i que siga com a proposta inicial -cal veure la continuïtat posterior- mirem forma i fons d’iniciatives que s’alineen amb els nostres interessos i poden aportar en positiu -idees, pensament, debat, activitats…- en aquest cas a la ciutat de València.

I València Vibrant resulta una proposta d’entrada ben suggerent. Expliquen a la web que sovint es parla de les possibilitats de València, dels seus talents. I no obstant això, res sembla que funcione. Com fer perquè València vibre? Els qui la repensen i la senten, els qui alcen negocis des d’ací, els qui l’expliquen, els qui se n’anaren i els qui van venir de fora, es reuneixen per primera vegada el divendres 13 de juny per a conversar, buscar una resposta (i divertir-se en l’intent). Un esdeveniment d’una jornada, en 9 hores, en 8 actes, a través de 25 protagonistes. València Vibrant és un lobby ciutadà impulsat per un grup obert de profesionales que tenen en comú haver triat esta ciutat per a treballar, emprendre i viure. Naix de la detecció de massa possibilitats no aprofitades en la ciutat. Fomenta la fidelitat entre l’activitat econòmica i el territori a través de les idees, el debat i l’acció. Pretén superar la dicotomia entre l’eufòria irracional i el fals victimisme.

http://valenciavibrant.es/  |  @ValenciaVibrant

Comentaris

Leave a Reply