Un festival deslocalitzat

Posted on abril 7, 2014 
Filed Under cinema, festivals

Del 27 de març fins al 27 d’abril té lloc un dels majors festivals internacionals que hi ha a l’actualitat, l’Atlantida Film Festival. És un festival sense red carpet, ni actes, ni sales de cinema amb sessions maratonianes. Atlantida Film Festival ens dóna la possibilitat de gaudir d’un festival deslocalitzat, per internet. Filmin ens ofereix una selecció del títols que difícilment arribaran a les sales comercials i que tenen ací accés al gran públic.

Entre les obres seleccionades es troba Se fa saber, el documental dirigit per Zoraida Rosselló, col·laboradora de l’última edició de l’EACN, que mostra la idiosincràsia d’un poble de les terres de l’Ebre. No sempre tenim l’ocasió de gaudir de cinema en la nostra llengua en un festival internacional. També podem trobar-hi el documental/entrevista/animació de Michel Gondry Is the man who is tall happy?, amb el qual ens endinsem en el pensament de Noam Chomsky o dos llargmetratges de ficció que ens donen visions molt diferents sobre l’adolescència, The selfish giant, de Clio Banard i The kings of summer de Jordan Voigt-Roberts.

Sònia Real

Comentaris

Leave a Reply