Bon Nadal

Posted on desembre 24, 2008 
Filed Under altres

Aquells que ens dediquem a l’educació tendim a marcar el pas del temps amb la superació de certes fites significatives d’entre les quals, i per aquest ordre, destaca el binomi avaluació/vacances. Superat el trimestre, arriba el moment de les vacances nadalenques. El bloc estarà aturat fins els primers dies de gener però la maquinària 400 colps continua preparant i realitzant noves iniciatives també en aquestos dies. Estem generant sinèrgies, xarxa, i preparant noves sorpreses amb les quals obrir el nou trimestre del 2009, un any que esperem, entre d’altres coses, vos porte bona sort per als vostres projectes. Us desitgem molt Bon Nadal i feliç any nou!

Comentaris

One Response to “Bon Nadal”

  1. Kids Parties Queens on abril 14th, 2012 8:09 pm

    Abercrombie and Fitch Officiel Site.Bienvenue turmoil parcourir Abercrombie France neighbourhood en ligne, Abercrombie and Fitch france vente en ligne Fresh Terminology Belstaff en France, Abercrombie and Fitch parisvous pouvez acheter la qualite superieure et escompte.

Leave a Reply