Crida a la participació

Posted on novembre 25, 2013 
Filed Under centres, cinema, educació, festivals

fic_cat_14_b

Idees no ens falten i entusiasme tampoc. Faríem això i allò altre, però ens hem de repetir que toca temporitzar perquè hi ha altre ordre de prioritats. Tot i així 400 colps continua pas a pas i som a punt de convocar l’alumnat per formar el primer equip de redacció-realització. De l’administrador únic a la creació col·lectiva és el nostre anhelat objectiu; en breu informarem. Però hi ha més símptomes de que anem per bon camí i som sense dubte referent en l’educcaió audiovisual. La constància, en ocasions a un ritme més lent com l’actual, ens ha portat ací.

S’acaba de posar en contacte amb nosaltres la Comissió Audiovisual del CEIP Pare Català de València perquè els orientem en el procés d’alfabetització audovisual que pretenen portar a terme de manera estructurada en les etapes d’infantil i primària i en col·laboració estreta amb l’AMPA. Raquel Zapater membre de la comissió i responsable del centre de documentació de la Filmoteca Valenciana ens suggereix la possibilitat de crear un grup de treball d’intercanvi entre centres. Trobem la proposta ben engrescadora i necessària i entre altres coses, li hem assenyalat que la 2a MICE podria ser el marc idoni per un primer encontre més formal d’aquest grup. Estarem encantats de dinamitzar aquesta possibilitat i així també li ho hem fet saber a Josep Arbiol.

Precisament Josep Arbiol, coordinador general de la MICE, ens fa una crida a la participació especialment pel que fa a la presentació d’obres de secundària. De seguida hem posat el banner a la columna lateral que redirecciona a la web de la Mostra. Esperem que s’anime la cosa i poc a poc arriben curtmetratges; la MICE és ja la nostra gran cita.

Per últim, el FIC-CAT · Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada, el festival de cinema dels Països Catalans que promou, publicita, projecta i premia les produccions audiovisuals recents fetes en català, vinguen d’allà on vinguen, de realitzadors amateurs i professionals (amb propostes de llargs, curts, documentals, videoclips i produccions de centres educatius) ens torna a anunciar que ja està en marxa. La 7a edició, del 4 al 8 de juny del 2014 a la localitat de Roda de Berà, tindrà com a eix temàtic les bandes sonores. Encara hi ha temps per presentar obres doncs el termini acaba el 28 de març de 2014 però ja ens escriuen per continuar amb l’estreta col·laboració la qual els ha donat bons fruits.

Seguim!

Comentaris

One Response to “Crida a la participació”

  1. Josep mArbiol on novembre 25th, 2013 11:55 pm

    Esperem les vostres pel.lis als Tirant de MiCe. L’audiovisual educatiu valencià i en VALENCIÀ espera el vostre treball

Leave a Reply