Fem escola valenciana

Posted on novembre 19, 2013 
Filed Under altres, video

Tot i que ja s’ha arribat a la xifra proposada en el Verkami, la idea de sumar idees per recolzar el moviment cívic més important d’aquest país, no acaba ací. Nosaltres vos deixem hui l’audiovisual realitzat per Tubal Perales, qui ha fet aquest treball de forma completament desinteressada amb la col·laboració d’Aspencat que han cedit el tema “l’Herència”, amb la col.laboració de Feliu Ventura, Xavi Sarrià i Borja Penalba, del disc Essència. Fem nostres les paruales d’agraïment de Vicent Moreno, president de l’entitat: “Gràcies, moltes gràcies a totes eixes persones amb nom i cognoms que viuen en valencià, a la seua confiança en aquesta entitat i a la seua contribució per fer-la possible. Els fets ho diuen tot i la societat ha demostrat que amb la promoció i la normalització d’una riquesa immensa com és la nostra llengua no es juga. La societat sap estar a l’altura de les circumstàncies i ha demostrat que el nostre màxim tret d’identitat necessita de la dignitat i de la promoció d’activitats com les que es generen des d’Escola Valenciana”.

http://www.escolavalenciana.com/

Comentaris

Leave a Reply