L’ombra de l’iceberg (II)

Posted on desembre 18, 2008 
Filed Under cinema

Ens agradaria tenir conformat un equip de redacció el qual puguera fer seguiment de les estrenes cinematogràfiques i aportar ressenyes d’elaboració pròpia sobre aquelles pel·lícules que puguen tenir un interés rellevant pensant per damunt de tot en l’alumnat dels nostres instituts. Mentres això no és així, rescatem de tant en tant alguna estrena que pensem que pot ser un ric complement per a la tasca educativa dins l’aula. I estem convençuts que “La sombra del iceberg”, el documental dirigit per per Hugo Doménech i Raúl M. Riebenhauer, que va guanyar el 2007 el Premi al Millor Documental Iberoamericà en el Festival Internacional de Ciutat de Mèxic DOCSDF, acompleix amb escreix aquest objectiu. Dedicàrem un post la setmana passada a aquesta pel·lícula però tornem a la cinta perquè ens arriba la notícia que de moment, el proper 22 de desembre a les 21.00 hores als cinemes Albatros de València es farà un passe on es contarà amb la presència dels realitzadors i del productor Xavier Crespo. Un encontre interessant al qual poder assistir i més tenint en compte que la pel·lícula, per les seues característiques, puga no durar massa temps en cartell.

Comentaris

3 Responses to “L’ombra de l’iceberg (II)”

 1. andres on setembre 5th, 2009 6:53 pm

  para los que no tuvisteis la oportunidad de ver este docu en cine, lo he encontrado en http://www.filmotech.com
  se puede ver online, pagando un poquillo (1,74). vale la pena

 2. handy orten app android on març 26th, 2012 8:30 pm

  Gps Mobile phone Simplifies Driving Lives

 3. roofing lancaster pa on juny 6th, 2012 8:45 pm

  One of my favorite posts.

Leave a Reply