Per a infants. Cinema d’animació

Posted on desembre 17, 2008 
Filed Under cinema


Ja som en unes dates en les quals els xiquets estan en el centre de moltes de les iniciatives que es posen en marxa. I n’hi ha, d’iniciatives, que resulten força interessants com aquesta que proposa la Sala Parpalló de València. Des del proper 20 de desembre fins el 31 de gener de 2009 tindran lloc les projeccions del cicle de curtmetratges seleccionats pensant en els més menuts i parlant el seu llenguatge. Animacions que plantegen, de manera breu i concisa, històries i situacions pròpies de la fantasia infantil i que es caracteritzen pels seus missatges didàctics i la seua transmissió de valors fonamentals. Sota la premisa sostesa pel psicoanal·lista Bruno Bettelheim per la qual “perquè una història mantinga de veritat l’atenció de l’infant ha de divertir-lo i excitar la seua curiositat”, s’organitza aquest cicle que conté obres de països com Sud-àfrica, Índia, Xina, Alemanya, Bulgària, França, Suïssa, Japó,… les quals obren la mirada més enllà dels estàndars de les grans produccions animades americanes. Per un bon nadal!

http://www.salaparpallo.es/ficha_nnmm.html?cnt_id=1453

Comentaris

3 Responses to “Per a infants. Cinema d’animació”

  1. admin on gener 31st, 2009 2:29 pm

    Oh, thank you very much.

  2. Megan Imhof on abril 21st, 2012 5:18 pm

    one day only deals, deal of the day sites, daily deals, deal-a-day stores.

  3. Telefon-Spass on maig 29th, 2012 3:38 pm

    SPAM

Leave a Reply