Dossier de fotografia digital

Posted on desembre 16, 2008 
Filed Under educació, fotografia

Dins la web de la Generalitat de Catalunya i en concret en la secció dedicada als joves, Joves.Cat, hi podem trobar d’entre totes les interessants propostes i seccions un pràctic dossier de fotografia digital que bé pot orientar-vos per aquells que esteu iniciant-vos en aquesta afecció. En la mateixa expliquen que les càmeres digitals, cada vegada més comunes i barates, triomfen entre els fotògrafs aficionats, i han substituït gairebé del tot les càmeres analògiques, les que funcionen amb carrets de pel·lícula fotogràfica que cal dur a revelar. No cal fer un curs de fotografia ni de tractament d’imatges per anar pel món amb una càmera digital, però alguns coneixements i recursos bàsics poden ser molt útils a l’hora de triar l’aparell i treure-li més suc, i també per millorar les nostres instantànies i compartir-les.

Dossier de fotografia digital

Comentaris

One Response to “Dossier de fotografia digital”

  1. IMDB on febrer 18th, 2012 1:53 pm

    Whenever I originally left a comment I clicked the

Leave a Reply