Retransmissions en 3D

Posted on desembre 13, 2008 
Filed Under televisió

No és un bloc aquest que mire massa cap als aspectes més tècnics i les tecnologies de la imatge. Però de tant en tant rescatem alguna notícia que ens pot donar alguna senyal de cap a on poden evolucionar els formats de representació visual i en conseqüència els propis llenguatges audiovisuals. Els avanços comencen a ser increibles i ens trobem en un moment excitant de canvi: noves tecnologies, democratització de l’accés al mitjans de producció, superació de barreres de difusió mitjançant internet,…

La lliga oficial de futbol americà ha decidit començar a experimentar amb la estereoscòpia, a l’igual que la NBA ho va fer fa poc. El moment triat per a això va ser el partit Chargers-Raiders que es va disputar el 4 de desembre, i que l’empresa 3ality Digital va emetre en format tridimensional. Aquesta retransmissió va tenir lloc, això sí, en només tres cinemes especialment equipats de Nova York, Los Àngeles i Boston, connectats via satèl·lit amb el senyal 3D en directe. Comentar-vos a més que ja havíem sentit que als Estats Units algunes de les sales cinematogràfiques abocades al tancament per no poder competir amb els multicinemes estan mirant de trobar en el directe (concerts, events, cel·lebracions,…) una possible via de supervivència i negoci. Sembla que aquesta tendència es més que una conjetura i acabarà generalitzant-se. Al temps!

http://www.3alitydigital.com/
http://www.reald.com/

Comentaris

One Response to “Retransmissions en 3D”

  1. Megavideo on abril 13th, 2012 12:17 pm

    Ciekawe naklejki na cian to dobra ozdoba do kazdego domu! naklejki na cian naklejki cienne dekoruj

Leave a Reply