1r Certamen de Vídeo-creacions a Ca Revolta

Posted on desembre 15, 2008 
Filed Under video

A partir de demà dimarts 16 i fins dijous 18 inclós es projectaran els treballs seleccionats d’entre els més de 80 rebuts en aquesta primera convocatòria, de la qual els organitzadors ja afirmen que ha estat un èxit. Els dos treballs guardonats han sigut: “A peces” d’ Alba Casanova i Sara Hernández i “20 gramos de sal por cada kilogramo de carne” de Noé Bermejo. A més el jurat composat per Alfonso Amador (realitzador cinematogràfic), Pep Herrero (cuiner i dibuixant) i Miguel Molina (de la Facultat de BB.AA. de València), ha valorat que havia de reconéixer com a finalista l’obra “Benvinguts a Velluters” de Marta Giménez. Les projeccions tindran lloc cada dia a Ca Revolta (C/ Santa Teresa, 10. Barri del Carme-València) a partir de les 19.00 hores. Pensem que en aquesta setmana una mica ociosa amb els exmanes ja superats, pot ser una més que valuosa ocassió per aquells alumnes interessats per apropar-se i conéixer les possiblitats de la videocreació.

http://www.carevolta.org

Comentaris

2 Responses to “1r Certamen de Vídeo-creacions a Ca Revolta”

  1. Bankrecht on febrer 19th, 2012 5:54 am

    ??? ????? ?????? ??? ?? ??? ?????? ????? ?????? ?????? ??? ??? ?? ????? ????? ????? ???? ???? ?? ???? ????? ???????? ?????, ????? ????? ????? ??????? ?????

  2. Gw2 Simulator on juny 16th, 2012 1:46 pm

    |

Leave a Reply