La barra sonora

Posted on gener 18, 2013 
Filed Under aparador

I continuem descobrint propostes tan necessàries com interessants que han de nodrir el nostre aparador per comprovar que tenim al nostre abast una realitat audiovisual en valencià cada colp més rica i suggerent. La Barra Sonora és un programa creat per la productora valenciana Bocabadats Media amb un equip de grans professionals que treballen intensament per treure el projecte endavant. La proposta, posada en marxa el passat mes de novembre, reflecteix la diversitat de l’escena musical valenciana mitjançant trobades amb músics en bars. A cada capítol, dos músics s’ajuntaran en algun punt de la ciutat de València per fer música i conversar sobre ella.

I per aconseguir-ho, l’equip de Bocabadats Media, expliquen al web, s’ha envoltat d’amics tan qualificats com Jorge Luna treballant en la realització, Irene Herreras com a redactora, l’equip Joan Rojeski Disseny Sostenible que ha creat el logotip i col·labora en crear l’estètica visual i finalment Albert Val que dissenya els crèdits i totes les animacions del programa. És clar, no poden deixar d’agrair la presència dels músics i el bon tracte dels bars i insisteixen en la idea que el programa es fa entre tots. Així que si voleu seguir-lo de més a prop, podeu fer-ho a través de Twitter a @LaBarraSonora i comentar tot el que vulgueu sobre els seus protagonistess utilitzant el hastag #labarrasonora o en facebook.com/LaBarraSonora.

A la columna central hem inserit l’spot promocional del programa. Però com que som en cap de setmana amb fogueres en honor a Sant Antoni en molts pobles, per il·lustrar l’apunt aquesta Jota de Canals interpretada per Pep Gimeno ‘Botifarra’. Nosaltres marxem (dissabte al matí ens acostarem a la 1a mice) a l’escalfor del foc desitjan-vos bon cap de setmana i bona barra sonora.

http://www.labarrasonora.blogspot.com.es/

Comentaris

One Response to “La barra sonora”

  1. Dia de la música : 400 colps on juny 21st, 2014 1:03 pm

    [...] capítol d’aquesta magnífica proposta en favor de la música en la nostra llengua que és La Barra Sonora. L’elecció no és casual. Ahir posàvem fi a aquest curs amb l’acomiadament dels [...]

Leave a Reply