Senyor Pirotècnic, pot començar la…

Posted on abril 19, 2012 
Filed Under alumnat, centres, cinema

De vegades passa que a qui tens més a prop li fas menys cas. Així ens ha passat amb Josep Arbiol, per qui sentim una afectuosa proximitat tant per la tasca realitzada com per alguns moments compartits, especialment en festivals. Josep ja ha deixat el CEIP Colon de Benetússer on va realitzar una tasca pedagògica amb l’audiovisual increïble. Actualment treballa al CEIP Teodor Llorente de València i si bé volia prendre’s un temps sabàtic pel que fa a la producció, no ha pogut deixar de liar-se, una vegada més, la manta al coll.

Així que ara ens convida a l’estrena del darrer projecte on ha estat implicat: Senyor Pirotècnic, pot començar la… Aquest és un projecte global on han participat 246 xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys des d’Educació Infantil a 6é d’Educació Primària. La història és una metàfora de la situació de l’ensenyament al País valencià en el dia d’avui. Era la primera vegada que un projecte d’aquest tipus es desenvolupava en aquest centre i ha estat un èxit de participació i col·laboració tant de xiquets/es com de professorat i la sempre inestimable ajuda i suport d’AMPA i tants pares i mares.

La projecció tindrà lloc el divendres 27 d’abril al Teatre El Micalet de València i en sessions contínues a les 18.30, 19.30, 20.30 i la sessió golfa a les 21.30 hores. Nosaltres assistirem si res no ho impedeix,  doncs la imatge que acomanya l’apunt ja ens ha imantat. Vos esperem.

Comentaris

10 Responses to “Senyor Pirotècnic, pot començar la…”

 1. Josep Arbiol on abril 19th, 2012 12:33 am

  Com sempre…..oh, benvinguts, passeu passeu….de les tristors farem fum, casa meua és casa vostra….

  Gràcies amics i us espere al Micalet.
  Una forta abraçada
  Josep

 2. antonio on abril 19th, 2012 12:24 pm

  Enhorabona per la nova producció. En Benetússer et trobem a faltar. Sort i allí estarem. Una abraçada

 3. Ainhoa Berástegui on abril 19th, 2012 1:57 pm

  Al CEIP Teodor Llorente evidentment estem molt contents de tindre a Josep entre nosaltres. La experiència del curt totalment positiva i a més el projecte ha vingut en un moment perfecte…
  Segur que, igual que els anteriors, serà tot un èxit!

 4. Belén on abril 19th, 2012 2:52 pm

  Enguany el CEIP Teodor Llorente, a pesar d’estar com està de vellet, s’ha transformat: hui és una escola alegre, entusiasta, dinàmica, jove,participativa,…. Això ha sigut gràcies a la forma de ser de Josep, que amb el seu somriure i entusiasme, ens ha impregnat de positivisme i il·lusió. També és veritat, que tant mares/pares, mestres i alumnat ens hem volgut pujar al carro amb ell.
  Aquest curtmetratge serà un èxit, tal i com està hui en dia la situació en l’ensenyament públic, i si no espereu que s’estrene i voreu,… voreu el que diuen de la pel·li.!

 5. Josep Arbiol on abril 27th, 2012 12:01 am

  Per raons alienes a nosaltres ens hem vist obligats a canviar l’estrena a l’IES ABASTOS amb el mateix horari previst. Un avantatge, el lloc té el doble de capacitat i sereu tots i totes benvinguts i benvingudes. Vinga, us esperem.
  Una abraçada
  Josep Arbiol

 6. Tràiler de “Senyor pirotècnic, pot començar la…” : 400 colps on juny 7th, 2012 12:05 am

  [...] vos vàrem informar en el seu moment de l’estrena de Senyor Pirotècnic, pot començar la…, un projecte global [...]

Leave a Reply