Your lost memories

Posted on abril 17, 2012 
Filed Under cinema

Busquem pel·lícula Súper8 de rebuig. Fa temps que ens quedàrem més que seduits per la proposta del Taller de Cinema sense càmera que realitzen a espaciorojo i tenim en ment provar en la propera edició de l’eacn. Molt segurament ja tenim el projector (falta per confirmar que funciona) i ara ens falta el suport fílmic. Acabem de fer una recerca interessant a todocolección i esperem alguna comanda. Però prèviament havíem tornat a provar amb twitter. I després d’un temps va saltar la sorpresa; ja no tant perquè al final siga la via per conseguir cintes sinó de nou per conéixer persones amb esperit col·laboratiu com Mireia Julià i projectes tan interessants com Your Lost Memories de la productora Boogaloo Films en el qual la mateixa Mireia és implicada.

Your Lost Memories és un projecte transmèdia que funciona com a oficina virtual de pel·lícules de Súper8 perdudes, i que es poden visionar a través del web, amb l’objectiu de retornar-les als seus propietaris. Your Lost Memories pretén esdevenir un projecte de referència en la creació transmèdia. L’innovador projecte compta amb la col·laboració d’importants cineastes com Kike Maíllo, Isabel Coixet, Mar Coll, Isaki Lacuesta o Roser Aguilar que participen realitzant muntatges especials amb el found footage o material trobat. Amb aquesta iniciativa Boogaloo Films vol posar en valor els records, especialment aquells que van quedar gravats en velles pel·lícules de Super8. Per això ofereix les pistes per poder contactar amb ells per lliurar material de Super8 o per reclamar la propietat d’algun dels que apareix a la web.

Anirem informant-vos de l’evolució del projecte.

http://www.yourlostmemories.com/

Comentaris

Leave a Reply