Cada dia!

Posted on setembre 29, 2011 
Filed Under altres

Després de l’èxit de l’entrevista a Francisco Castro i a l’espera de tenir editades les realitzades al IV Congrés d’educació de l’Alcúdia, un apunt lleuger i lúdic per descomprimir una mica. Cada dia sorgeixen centenars d’aplicacions on-line amb tantes altres intencions, des de l’aprenentatge autònom de bona diversitat de matèries fins el més intrascendet entreteniment. Segurament Draw a sitckman és d’aquestes, però ens ha cridat l’atenció per dos aspectes interessants. Un, la seua interactivitat. És cert que limitada però simpàtica doncs l’aplicació posa en acció les creacions del propi usuari. L’altre és el missatge que es pot llegir al final, quan completes allò que se’t proposa, i que ens connecta amb idees que venim rumiant darrerament. No ho desvetllarem però llegiu-lo amb atenció perquè si efectivament ho poguérem aplicar cada dia a l’escola…
[vos convidem a que acabeu la frase vosaltres via comentaris]

http://www.drawastickman.com/

Comentaris

Leave a Reply