1r Concurs aduiovisual Benimaclet imaginacció

Posted on setembre 17, 2011 
Filed Under concursos, video

Cap de setmana i estem d’enhorabona. No només perquè es posa en marxa un nou concurs audiovisual a la ciutat de València, sinó perquè a més, aquesta iniciativa parteix d’una associació de joves mobilitzadors de cultura. Així, Benicrea · Associació Juvenil de Veïns de Benimaclet · convoca aquest concurs dins el marc del projecte Benimaclet Imaginacció projecte audiovisual per a la integració, subvencionat per la Regidoria de Benestar Social de la Generalitat Valenciana a través de les subvencions atorgades a la Taula de Solidaritat del barri de Benimaclet. La finalitat d’aquest concurs és la creació d’una obra audiovisual original realitzada amb els mitjans propis del participant (càmera de vídeo, de fotos, telèfon mòbil…), i de qualsevol gènere (curtmetratge, videoclip, documental…). Un dels objectius principals del projecte en el qual s’integra aquest concurs és aconseguir una major implicació dels participants en la vida, en les activitats i en les localitzacions del barri de Benimaclet.

Tot i la temàtica lliure, s’estableixen una sèrie de requisits de les peces audiovisuals: 1. En tots els vídeos apareixerà, de manera més o menys explícita, el barri de Benimaclet, bé siga enforma d’escenaris (en els quals es poden rodar les peces), bé com a component d’arguments (la seua història, les seues gents, la vida actual), o en qualsevol altra referència que els participants trien. 2. La durada dels vídeos no superarà els 10 minuts (si tinguera títols de crèdit, aquests estaran inclososen els 10 minuts). 3. Els vídeos es podran presentar en qualsevol idioma; si els diàlegs o textos escrits que apareguen estan en una llengua diferent del valencià o del castellà, hauran d’anar acompanyats de subtítols en valencià o en castellà. 4. Per a participar en el concurs, el vídeo haurà de ser prèviament penjat en Youtube, tal com s’explica a les bases completes que podeu llegir al web. El títol amb el qual cada vídeo es pujarà a Youtube ha derespectar la fórmula següent: BENIMACLET IMAGINACCIÓ. I Concurs audiovisual. Títol de la peça

I premis? Doncs hi haurà un primer premi de 600 €, un segon de 300 €; i molta atenció els alumnes d’instituts perquè s’atorgarà un premi especial jove promesa (per a menors de 18 anys) de 300 €. Baix teniu l’enllaç al document scribd amb les bases al complet on s’esmenten altres mencions o el procediment per pujar els vídeos. La data límit per a la presentació de les obres, mitjançant l’enviament de la fitxa de participació i després d’haver pujat el vídeo a Youtube, serà el 31 d’octubre de 2011 fins a les 23:59 h. L’organització tindrà el detall d’atendre qualsevol consulta fins un dia abans al correu: benicrea[at]gmail.com

Fes vídeo i celebra-ho amb els joves de Benimaclet!

http://concursbenimacletimaginaccio.blogspot.com/
http://www.scribd.com/doc/64095583/Bases-ConcursVAL
http://twitter.com/BENICREA

Comentaris

One Response to “1r Concurs aduiovisual Benimaclet imaginacció”

  1. Vides paral·leles, mons possibles : 400 colps on juny 28th, 2012 2:30 pm

    [...] 01/07 El taxista Ful (Jo Sol. Espanya 2005) Projectaran els curts guanyadors del Concurs Audiovisual Benimaclet-Imaginacció [...]

Leave a Reply