Provem amb els comentaris

Posted on setembre 2, 2011 
Filed Under altres

En aquest estiu i fins l’apunt d’ahir, vàrem tancar la possibilitat de deixar comentaris als apunts. Avui l’obrim de nou per vore si donem amb la fòrmula que permetesca evitar la gran quantitat de comentaris-spam que ens venien entrant. En principi, ara hem deixat les preferències de manera que per comentar cal enregistrar-se prèviament com a usuari i en el moment que l’adminsitrador aprova l’usuari, aquest ja pot comentar. Anirà molt bé que proveu a deixar comentaris en aquesta entrada i ens comuniqueu qualsevol incidència via mail 400colps[at]escolagavina.com.

Gràcies per la vostra col·laboració!

Comentaris

One Response to “Provem amb els comentaris”

  1. Princess Packages on abril 15th, 2012 11:29 am

    Through friends Nymphet Cameltoe
    8-P

Leave a Reply