Setembre!

Posted on setembre 1, 2011 
Filed Under altres

Setembre sona a punt final de les vacances, tornar al treball i a examens de recuperació. Però també a Earth, Wind & FIre. Avui obrim el curs 2011-12 i pot ser costa d’imaginar claustres per tot areu començant a ritme de September, però a que estaria bé? Així, d’entrada i certificant l’alegria de tornar a escola. Rebent l’alumnat apunt d’examinar-se ballant i amb disfreses rescatades d’algun bagul sense que importe massa que es note el chroma-key. Ens cal una mica més de cultura remix a l’escola, de ritme i humor. Eugénie Harvey déia “sigues tu el canvi que vols per al món”. I amb aquesta idea va néixer 400 colps, i amb aquesta anirem reinventant-nos també aquest curs. I així al final del mateix poder dir amb un somriure, dou you remeber, in september?

Comentaris

Comments are closed.