Convocat el VI Certamen Ca Revolta

Posted on setembre 7, 2011 
Filed Under cinema, festivals, video

Ca Revolta convoca el seu VI Certamen de Curtmetratges, per a obres en català, que se celebrarà a finals d’any a la seua seu. En aquesta edició del certamen hi haurà una categoria única a la qual podran concórrer treballs de ficció, d’animació o documentals que estiguen gravats, doblats o subtitulats en qualsevol variant del català. Les obres hauran d’haver estat realitzades amb posterioritat al’1 de gener de 2009 i no podran superar els 20 minuts de durada, incloent els crèdits. Els curts -un com a màxim per autor- s’hauran d’enviar, en suport DVD, a Ca Revolta (carrer Santa Teresa, 10. 46001 València), fins dissabte 12 de novembre de 2011 a les 22 hores, adjuntant la corresponent fitxa d’inscripció emplenada, una còpia del DNI del concursant i, si és possible, material gràfic (cartell, fotografies, etc).

L’organització del certamen preseleccionarà les pel·lícules que aniran a concurs, i un jurat format per professionals de l’àmbit audiovisual triarà les guanyadores. Hi haurà dos premis als millors treballs, dotats amb 650 i 350 euros, respectivament. El Centre de Recursos Just Ramírez es compromet a difondre els curts guardonats a través del seu catàleg. Podeu consultar les bases completes i descarregar la fitxa d’inscripció a la pàgina web. Més informació, al telèfon 963922088 o al correu electrònic revolta[at]revolta.org.

http://www.carevolta.org

Comentaris

14 Responses to “Convocat el VI Certamen Ca Revolta”

  1. sore on febrer 17th, 2012 5:26 pm

    Nire lagun bi argazkitxoa, zer handia zer eta nire gorespenak comment merezi.

Leave a Reply