Vídeo amb la tècnica tilt-shift

Posted on desembre 21, 2010 
Filed Under video


Quan queda ben poc per acomiadar un altre any, hem de confesar que encara ens fa molta il·lusió cada vegada que algú ens comenta amb entusiasme que en conéixer alguna novetat, ha pensat en 400 colps com a plataforma de difusió. En aquesta ocasió ha sigut Daniela, mare d’escolagavina i persona que format part del col·lectiu de pares i mares que dinamitzen i porten la il·lusió a l’ampa del centre. Ella ens cometà dissabte passat que havia donat amb uns vídeos meravellosos i en veure-los va recordar l’apunt que li dedicàrem a la tècnica fotogràfica tilt-shift. Es tracta de dos exemples d’impecable factura rodats un a Nova York i l’altre a Berlín. L’efecte pel qual es confereix a l’escena filmada un efecte de miniaturització s’aconsegueix principalment gràcies a unes lents tilt-shift, però altres aspectes com l’angle inclinació de la càmera, la distància focal, el tractament del color, els frames per segon o la resolució de la imatge incideixen notablement en la possibilitat d’aconseguir imatges tan increïbles i suggerents com aquestes. Gaudiu-les.

El 2011 volem obrir el blog a col·laboracions exteriors, així que Daniela o qualsevol de vosaltres que estiga interessat, no dubteu a fer-nos arribar les vostres descobertes i propostes.

Comentaris

4 Responses to “Vídeo amb la tècnica tilt-shift”

 1. handyortung vodafone handy on març 26th, 2012 9:33 am

  Discover Mobile Phone Contracts

 2. Burton Haynes on abril 4th, 2012 1:23 pm

  Merci garance pour votre blog il est vraiment génial!!! Bonne continuation pour la suite

 3. Issac Maez on abril 5th, 2012 10:19 pm

  Merci pour votre blog il est vraiment génial!!! Bonne continuation pour la suite

 4. Al Papps on maig 13th, 2012 6:17 am

  capillarity apology rancheros frightfully carcinogen bartley diatribe Virginie strikes

Leave a Reply