fic-cat 2011

Posted on desembre 6, 2010 
Filed Under centres, cinema, festivals

És cert, com comentava el professor responsable de les produccions audiovisuals a l’Escola Sunion de Barcelona, que no són molts els festivals de cinema que compten amb una secció per a les produccions de centres educatius. Així que als que sí ho fan, no els hem de perdre de vista. En el cas del fic-cat · festival internacional de curtmetratges en català podem despreocupar-nos perquè és l’encoratjadora organització qui ens escriu per comunicar-nos que ja han començat amb el procés d’organització de la 4a edició de l’event. La 3a edició va anar força bé; la proposta comença a consolidar-se i, des de l’organització, es proposen tirar endavant, tot i el gran esforç que comporta. En aquests moments ja tenen oberta la inscripció per a les diferents modalitats (curts, documentals, videoclips i centres educatius). El termini per a la presentació d’obres finalitza el 5 d’abril. Si bé el Festival té lloc del 2 al 5 de juny de 2011, també tenen l’apartat pedagògic i d’apropament als centres educatius amb uns tallers que engegaran el proper mes de gener. Podeu entrar al web del festival i donar un cop d’ull. De totes formes i com que queda encara temps, des d’ací vos anirem informant de les novetats així com recordant les dates.

http://www.fic-cat.cat/

Comentaris

4 Responses to “fic-cat 2011”

 1. Josep Arbiol on desembre 6th, 2010 11:37 am

  No és per tornar cap elogi, però des de Benetússer hem participat en les dues darreres edicions del FIC-CAT i …ens han deixat bocabadats. És un festival jove…però amb molta força i que ja s’ha convertit en el referent més important del cinema en la nostra llengua. No hi ha glamurs, hi ha treball…no hi ha estores…hi ha seriositat…no hi ha diferència de tracte entre les “estrelles” i els escolars… Des del primer FIC-Cat al que presenten enguany hi ha un salt de qualitat impressionant a més de la internacionalització de l’esdeveniment, que de segur anirà creixent i creixent. Us anime a tots/es a presentar els vostres treballs. Què jo sàpiga la secció escolar no està dividida per edats com a la majoria de festivals, per tant és ben difícil la selecció (tan sols agafen cinc o sis pel.lis). Tanmateix, paga la pena enviar els treballs dels nostres infants per recolzar una tasca d’allò més encomiable i profitosa. I alguna vegada serem/eu seleccionats.
  Josep Arbiol

 2. admin on desembre 6th, 2010 9:40 pm

  Gràcies Josep per apropar-nos una mica més el fic-cat; les teues paraules donen ganes d’anar-hi.

 3. Inscripcions a festivals : 400 colps on març 30th, 2011 8:26 am

  [...] d’abril · FIC-CAT | Festival de Curtmetratges en Català. Al desembre ja explicàrem que estava oberta la convocatòria a aquest festival que enguany arriba a la seua quarta edició i [...]

 4. fettabsaugen münchen on març 15th, 2012 4:41 am

  Eine raue Erscheinung gewährt eine bessere Integration rein das Stoff ansonsten verhindert ein Verrutschen.

Leave a Reply