La innovació dóna valors

Posted on desembre 5, 2010 
Filed Under educació, publicacions

La innovació, la xarxa, la intel·ligència col·lectiva, el treball cooperatiu, la cultura 2.0, internet, la creació compartida,… donen valors; són valors. Bé que ho saben Neus Fontana, Núria Moreno i Sara Abil, tres joves a les quals apasiona el món de la Comunicació Audiovisual. Totes tres són les autores d’audiovisual en la xarxa, el blog que gestionen i en el qual cada setmana publiquen tres noves entrades, escrites per cadascuna d’elles. En aquest blog podeu trobar diferents entrades sobre el món de l’audiovisual però més que de l’audiovisual en general, es centren en el que es produeix a la xarxa. Neus, Núria i Sara han entés perfectament l’oportunitat i les possibilitats que s’obrin a partir de implicar-se activament en el que inicialment és el projecte d’una de les assignatures que cursen.

Elles estan obertes a la participació i les aportacions que els lectors puguen realitzar i nosaltres no podem més que respondre recíprocament amb la generositat que han tingut en dedicar-nos aquestes entusiastes línies a audiovisual en la xarxa.

http://audiovisualenlared.wordpress.com/

Comentaris

6 Responses to “La innovació dóna valors”

 1. digg on febrer 18th, 2012 6:26 am

  . awareness + .

 2. pentax dcf ed 8x43 binocular reviews on març 27th, 2012 7:06 pm

  Perfectly written articles, appreciate it for entropy. “The last time I saw him he was walking down Lover’s Lane holding his own hand.” by Fred Allen.

 3. charlotte on abril 26th, 2012 5:43 pm

  info.

 4. swimming exercises on juny 17th, 2012 5:23 am

  Only a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding style .

 5. masaż odmładzający on juny 22nd, 2012 1:35 pm

  Purposive fat loss refers to the lack of total body mass in an effort to enhance fitness and well-being, and/or to change visual appeal.

 6. portfele on juliol 31st, 2012 10:04 am

  It was a prosaic broad daylight here yesterday, so I principled took to piddeling roughly on the internet and organize?

Leave a Reply