Taller de vídeo dansa per a joves de 12 a 14 anys

Posted on novembre 26, 2010 
Filed Under video

Atenció perquè arriba una proposta ben novedosa adreçada a un segment de la població el qual disortidament, no compta amb propostes formatives, culturals i lúdiques de caràcter creatiu més enllà dels patrons culturals i de consum convencionals. Dins de les activitats del Laboratori d’Espectadors de l’edició 2011, la Fundació VEO · València Escena Oberta proposa un taller de creació de vídeo dansa adreçat a joves d’entre 12 i 14 anys entre el 15 de gener i el 25 de febrer de 2011. Baix la denominació Pixel Project, el taller impartit per l’artista valencià Vicent Gisbert, té com a principal objectiu facilitar als joves participants les eines necessàries perquè puguen concretar una obra de vídeo-dansa. Les tasques proposades en aquest taller tenen en la majoria dels casos un caràcter lúdic i estan orientades cap al desenvolupament de la dimensió creativa, afavorint la producció de propostes inèdites i originals, i evitant en el possible la reproducció de models de consum habituals.

No es tracta de crear una coreografia i després gravar-la i editar-la, sinó de treballar en la realització d’una idea el procés implica la utilització del cos, el moviment, el pensament, la imatge, l’espai i els objectes per aconseguir una expressió final a format audiovisual. Per això, el veritablement important del projecte no és el resultat final, sinó el procés d’experimentació i aprenentatge.

Seguirem d’aprop d’aquesta interessant iniciativa que i si sou alumnes amb la edat indicada, no vos ho penseu i apunteu-vos! La inscripció és oberta fins el 13 de desembre.

http://www.fundacionveo.com/

Comentaris

2 Responses to “Taller de vídeo dansa per a joves de 12 a 14 anys”

  1. Neta Sponsler on febrer 19th, 2012 1:05 pm

    Local Roof Repair Company…

  2. nike air max 2012 on abril 15th, 2012 5:34 am

    @brians2000?well? Alcohol and Weed is a perfect combination.

Leave a Reply