Altres festivals

Posted on novembre 25, 2010 
Filed Under cinema, festivals

Fem una ullada ràpida a la nostra interfaç i ens adonem que ocupen un primer pla diversos festivals sobre els quals paga la pena saber una mica més. Així, intentant recuperar el nostre ritme habitual de publicació, donem compte d’un parell de festivals que tenen lloc a la ciutat de València en aquestos dies. El primer d’ells és La Cabina · Festival de Migmetratges, format poc habitual entre el curtmetratge i el llargmetratge. Són pel·licules amb una durada d’entre 30 i 60 mints. La producció de migmetratges, com explica l’organització, és prou alta arreu del món en contra del que es poguera pensar en un principi per estar poc habituats a aquest format que certament troba difícil distribució. Les projeccions es realitzen al MuVIM i el programa realment interessant, es pot consultar a la web del festival.

D’altra banda també es celebra fins el proper dia 27 El Festival Internacional de Cinema per a la Integració que enguany arriba a la seua IV edició. Al llarg dels quatre dies de durada del festival es passaran quasi 40 pel·lícules en 70 projeccions entre documentals, llargmetratges, i curtmetratges, que aniran acompanyades per exhibicions teatrals, exposicions, espectacles musicals, debats i taules rodones que giraran al voltant dels xiquets i adolescents en general i als immigrants en particular. També dins d’aquesta filosofia, el FICIA reconeix el treball de col.laboradors, patrocinadors o persones vinculades i compromeses amb la integració.

En ambdues propostes les quals ens apropen a altres realitats a partir d’un bon treball d’organització i programació hem de lamentar l’absència del valencià fet que pensem no deixar d’empobrir la nostra. Ens pertoca assenyalar-ho a la vegada que esperem que canvien a millor aquest aspecte.

http://www.lacabina.es/
http://www.festivalintegracion.es/

Comentaris

3 Responses to “Altres festivals”

  1. Burberry ties on febrer 17th, 2012 6:35 pm

    I add both the article on Muhammed Farms and the one on Village Corporations to the links column.

  2. parkave coffee on febrer 19th, 2012 7:13 am

    indian lifestyle

  3. queens clowns on abril 15th, 2012 6:44 pm

    web design australia web design atlanta web design arizona web design area web design application web design animation web design affordable web design

Leave a Reply