Colors

Posted on desembre 18, 2010 
Filed Under video

Estem ja tancant el trimestre; dates aquestes d’elevada activitat i intensitat. Cap de setmana i passades avaluacions hem trobat oportú posar un treball audiovisual d’aquestos que tant ens agraden i que funcionen com a descompresió. “True Colors” és el títol d’aquesta espectacular peça realitzada amb la tècnica d’stop-motion per l’estudi alemany Quintessenz Creation. Per a la seua realització varen ser necessaris quatre intensos mesos de treball utilitzant 5.000 fotografies destinant 15 imatges per segon, 150 litres de pintura i molta imaginació. De vegades podem pensar que els límits de la creativitat ja estan tots explorats i sempre hi ha qui agradablement et sorprén amb propostes on la creativitat no necessàriament ha d’estar sustentada en un desplegament desmesurat d’efectes especials. A “True colors” velles tècniques aporten un nou estil de realització en el camp de l’animació d’elements i espais, molt però que molt sugerent.

Comentaris

7 Responses to “Colors”

 1. dhgate scam on abril 6th, 2012 8:25 pm

  Trevor Bogan

 2. Homepage on abril 19th, 2012 3:50 am

  Totally indited content material , Actually enjoyed seeking at . 963645

 3. Most Twitter Followers on maig 6th, 2012 4:22 am

  Some truly interesting info, well written and generally user pleasant.

 4. click on maig 12th, 2012 4:05 pm

  california auto insurance treatment of mesothelioma

 5. GW2 Calculator on juny 16th, 2012 8:16 pm

  |

Leave a Reply