Premi a l’Acció Magistral

Posted on abril 27, 2010 
Filed Under centres, concursos, educació

És curiós, ben curiós, però és així. Tot just quan ens trobem encetant el procés de revisió dels nostres plantejaments, objectius i estratègies, ens arriben diverses notícies o demandes que, com ja hem comentat, aporten indicadors valuosos per poder entendre la dimensió del nostre treball. Ja ho comentàvem quan ens comunicaren la notícia de que som finalistes del IV Premi Espiral Edublogs. Després ens arribà la invitació a l’estrena d’una pel·lícula donat el carácter rellevant dels blogs i ara, l’oficina tècnica del Premi a l’Acció Magistral es posa en contacte amb nosaltres per col·laborar en la difusió de la seua sisena edició.

El Premi a l’Acció Magistral 2010 està convocat per la FAD (Fundació d’Ajuda contra la Drogadicció), la Comissió Nacional Espanyola de Cooperació amb la UNESCO i BBVA i el seu objectiu és guardonar i donar a conèixer projectes educatius de centres escolars de tot l’estat que promoguen valors socials en Educació Infantil, Primària, Secundària Obligatòria o Educació Especial. Com a novetat en aquesta sisena edició, s’inaugura una nova categoria per a docents d’Educació Secundària Obligatòria que estiguen desenvolupant en les seues aules projectes de promoció de valors socials. La dotació econòmica del Premi, per a cadascuna de les categories, serà de 9.000 euros per al docent o els docents autors del projecte i 9.000 euros per al centre educatiu on es desenvolupe l’experiència premiada. Els projectes poden ser presentats pel professor o grup de professors responsables o pel centre en el qual es desenvolupen. Els professors o centres educatius que desitgen presentar-se poden fer-lo fins al pròxim 21 de maig. A la web podeu trobar el text íntegre de les bases de la convocatòria, així com el formulari d’inscripció. Igualment existeix una Oficina del Premi a l’Acció Magistral amb la finalitat d’atendre les consultes i resoldre els possibles dubtes sobre la convocatòria. Aquesta Oficina és accessible a través del correu electrònic premioam@fad.és i del telèfon 902 105 170.

Nosaltres ja els hem contestat responent, com és evident amb aquest apunt, a la seua demanda però també demanant-los al mateix temps que tinguen en consideració la nostra realitat lingüística que ara per ara és ignorada a la seua web.

http://premio.fad.es

Comentaris

4 Responses to “Premi a l’Acció Magistral”

 1. fettabsaugen on abril 10th, 2012 2:04 am

  Ambulant durchgeführt, bestehen keine Ausfallzeiten, so dass in der Gesetzmäßigkeit direkt nach der „Fett weg ohne OP“-Behandlung die gewohnten Tätigkeiten noch einmal aufgenommen werden vermögen.

 2. megavid on abril 16th, 2012 5:06 am

  Norbert Prey

 3. Bernarda Auge on abril 20th, 2012 3:59 am

  Two days after NASCAR passed him a six-race suspension plus a $100, 000 okay, Knaus freely left a comment about the fees he and also his or her Zero. forty eight Hendrick Motorsports group received for the banned aspect discovered about Johnson’s motor vehicle through the Feb seventeen opening-day examination for any Daytona 500.

 4. La d�faillance on maig 29th, 2012 12:11 pm

  Mes f�licitations Je commence d’envisager cette partie oui! c’est admirable cool.

Leave a Reply