Nou concurs de curtmetratges per a centres educatius

Posted on abril 20, 2010 
Filed Under video

El nostre company, amic i col·laborador, el director de cinema Vicent Monsoní, Monso, ens fa arribar aquesta informació “per si vos interessa”. El Centre d’Estudis de la “Ciudad de la Luz” convoca un nou concurs de curtmetratges per a centres educatius, el ‘Primer Festival per a Joves Cineastes, Ciudad de la Luz’. Hem mirat a la web però no trobem l’enllaç al qual figure el concurs. Sí tenim les bases en format pdf les quals són les habituals a un certamen d’aquest tipus.

a) Els participants hauran de realitzar la seua inscripció abans del 15 de maig de 2010.
b) El dossier d’inscripció constaraà del segëent material: • 5 còpies en DVD de la pel·lícula. • Fitxa d’inscripció • Fotografiies de la pel·lícula.
c) La documentació haurà de ser enviada (fins el 15 de maig de 2010) a: Centro d’Estudios Ciudad de la Luz Departamento de Desarrollo y Promoción Audiovisual ¡Mi primer Corto!. Avda. Jean Claude Combaldieu s/n 03008, Alicante.

Es poden presentar pel·lícules produïdes amb posterioritat de l’1 de gener de 2009. El jurat del Festival, designat a aquest efecte, realitzarà la selecció de les pel·lícules finalistes que seran projectades durant els dies 2 al 4 de juny de 2010 a l’Auditori Lluís Garcia Berlanga del Centre d’Estudis Ciutat de la Llum. Tot i així si voleu alguna informació més detallada no dubteu a fer-nos la consulta via mail.

Tenim algunes reserves d’aunciar una iniciativa d’aquest tipus realitzada des d’una institució com aquesta amb unes connotacions sociopolítiques determinades. És pot ser un debat? Fins a quin punt fem el joc o per què no donar visibilitat també en aquestos espais, al nostre treball? Què en penseu? Vos presentareu?

http://www.ciudaddelaluz.com/va/centrodeestudios

Comentaris

3 Responses to “Nou concurs de curtmetratges per a centres educatius”

  1. przeprowadzki bia³ystok on febrer 15th, 2012 9:51 pm

    (It’s called the perfect score)

  2. Vie pratique et moi. on juny 2nd, 2012 2:12 pm

    Merci bien au sujet de cette chronique. On en r�clamerait un peu plus avec tant de fac�tie.

  3. planchas ghd precio on juliol 25th, 2012 2:03 pm

Leave a Reply