Endavant?

Posted on abril 19, 2010 
Filed Under video

Com vàrem comentar l’apunt passat, tornem. No sense dubtes, s’ha de dir. Dos anys colpejant ens porten a detindre’ns una mica i, com també déiem, fer balanç. Però ens trobem en un moment al qual el solapament d’altres tasques ens impedeix realitzar una anàlisi amb claredat de la trajectòria de 400 colps i quines són les nostres línies de futur. Aquest fet ens posa a més en primer pla, que la dinàmica de funcionament de 400 s’ha de revisar. Som conscients que hem fet grans aconseguiments però al mateix temps sentim encara lluny l’aconseguiment d’altres objectius que es troben al ‘codi genètic’ d’aquesta iniciativa. Revisem la balança de guanys i costos. Intentarem anar explican-t’ho en breu. Avui senzillament, tornem.

Comentaris

7 Responses to “Endavant?”

 1. Oreto on abril 20th, 2010 12:38 am

  Bentornat!

  Endavant, la feina feta és admirable i això s’ha de tenir en compte. Ho constate només com a observadora externa.

  Una abraçada, entre tantes…

 2. admin on abril 20th, 2010 11:09 am

  Gràcies Oreto. Sí, si el resultat fins ara és molt satisfactori però amb un cost i allunyat d’alguns objectius que em fa valorar si es pot continuar així. Ara, comentaris com aquest animen a fer-ho. A veure si ens trobem prompte. Una abraçada!

 3. Pilar Alfonso on abril 20th, 2010 4:46 pm

  400 colps i una abraçada!!!

 4. Paco Raga on abril 20th, 2010 11:20 pm

  Sense ànim d’aportar ni més llum ni més claredat, soles d’aportar. Una vegada vaig llegir el cas d’una Universitat americana que cità a una milionària filàntropa per preguntar-li per què no els havia fet a ells una donació de prou milions de dòlars i en canvi si li la havia fet a a una altra Universitat. I la dona els va respondre: “els la vaig fer a ells i no a vosaltres, simplement, per que ells m’ho van demanar”. Què tal una posada en comú d’aquests objectius que consideres no assolits i entre tots ens remaneguem i li donem a açò el cop 401? Una abraçada, amic! ;-)

 5. Mabel i Josep on maig 13th, 2010 9:15 pm

  Jordi,ja hem entrat al blog. Ja estem iniciats. Poquet a poquet ens familitzarem amb el contingut. Sembla que és dens i deurem emplear-nos a fons. Una abraçada forta.

 6. fett absaugen on abril 10th, 2012 9:50 pm

  Bei der Auswahl der geeigneten Brustimplantate stehen heute einige Designs zur Verfügung.

 7. Princesses In Scarsdale on abril 15th, 2012 3:02 am

  dhovezqlzdayzidqjvtq, mattress topper, LATdJwj.

Leave a Reply