Benvinguts, IES Blasco Ibáñez

Posted on juny 27, 2008 
Filed Under centres

Fruit del contacte establert tant a Foroimatge com a Cinema Jove, s’acaba d’adherir a la iniciativa 400 colps l’IES Blasco Ibáñez de Cullera, tot un referent actual, per trajectòria i qualitat, de l’audiovisual escolar. Produccions audiovisuals NEGRA FLOR Pic. sorgeix l’any 1988 a l’IES Blasco Ibáñez de Cullera com a resposta a l’interés suscitat, per disposar dintre del currí́culum lectiu, de l’assignatura optativa de Comunicació ́Audiovisual. Des d’aleshores aquesta optativa ha esdevingut la més sol·licitada, donant com a resultat no sols un coneixement avantajat del llenguatge audiovisual, sinó també un fum de produccions videogràfiques amb les quals els alumnes són avaluats. Moltes d’aquestes produccions, han servit any rere any per representar el centre en nombrosos certàmens de vídeo amateur i escolar. Però ̀la tasca pedagògica d’aquestes produccions va més enllà de la simple alfabetització audiovisual. Aquesta matèria els brinda la possibilitat d’instrumentalitzar-la com una important eina de normalització lingüística, en donar al valencià un tractament prioritari de llengua vehicular i garantir el seu ús a tots els àmbits acadèmics inclòs l’artístic o creatiu. Actualment disposen de diferent material per la gravació i edició en bona part autofinançat pels premis. El més important però és la participació activa i entusiasta de tots els que intervenen a les produccions, el màxim responsable de les quals és el titular de l’assignatura, Gonçal Garcia. Benvinguts!

Comentaris

2 Responses to “Benvinguts, IES Blasco Ibáñez”

  1. undergraduate medical on març 15th, 2012 12:48 pm

    Jag älskar festivalen crismas och mycket tro på Senta

  2. מוביל on abril 20th, 2012 9:40 am

    hate? the video….but love the song….!

Leave a Reply