Benvinguts CP Dr. López Rosat

Posted on juny 26, 2008 
Filed Under centres

Sigué el propi Ciro Ballester qui, en un breu lapse de temps en mig de l’Encontre Audiovisual de Joves, ens va comunicar l’interés per sumar al CP López Rosat a la iniciativa 400 colps. Aíxí doncs donem la benvinguda a altre centre que potencia l’ús de l’audiovisual com a eina educativa en el més ample sentit del terme. Només cal comprovar la qualitat i creativitat d’alguns del seus excel·lents treballs com aquest “Roda-Bola” que vos mostrem ací i amb els quals han obtingut diversos i importants reconeixments. Benvinguts!

Comentaris

2 Responses to “Benvinguts CP Dr. López Rosat”

  1. Verbraucherschutz on febrer 18th, 2012 12:26 am

    zjlkrusjbohmfubjlp, Locksmith Kansas City MO, XVvDUfj.

  2. lady gaga beats on maig 12th, 2012 11:03 pm

    hi all of my best world !!!

Leave a Reply