Joan Colom

Posted on juny 30, 2008 
Filed Under exposicions, fotografia

Tercer fotògraf que portem a 400 colps. I no només per convidar-vos a que exploreu la seua obra navegant per la web, sinó perquè tenim l’oportunitat de veure una exposició retrospectiva de la seua etapa inicial (1958-1964). Es tracta d’imatges preses majoritàriament de la vida quotidiana del raval de Barcelona, anteriorment més conegut com a barri xinés. Joan Colom (Barcelona, 1921) pertany a un grup de fotògrafs que va renovar el llenguatge de la fotografia i la va incorporar a les tendències d’avantguarda del seu moment. Aquest periode conegut com nova avantguarda correspon a l’apogeu de les revistes il·lustrades abans de l’arribada de la televisió. L’exposició es podrà visitar al Museu Valencià d’Etnologia (Centre Cultural de la Beneficiència) fins el 26 d’octubre. Hi ha temps doncs per veure altra més que interessant exposició.

+ Joan Colom
http://www.museuvalenciaetnologia.com/inicio.html

Comentaris

Leave a Reply