Finalitza l’Encontre Audiovisual de Joves

Posted on juny 25, 2008 
Filed Under cinema, festivals

Ahir va finaliztar l’Encontre Audiovisual de Joves en la seua 23ª edició. Des de 400 colps volem felicitar a l’organització de l’encontre per fer possible aquesta trobada i pel resultat de la mateixa. Ens sumem a l’interés expressat per diverses persones, Ciro Ballester i Àngel San Martín els primers, en que cada vegada pese més, per damunt del caràcter competitiu, el caràcter formador i d’intercanvi d’experiències que pot suposar una oportunitat com aquesta. 400 colps no va poder estar a la reunió final de balanç entre professors i organització en la que pot ser s’extragueren conclusions interessants; algú podria aportar-les? En la propera edició procurarem cobrir el festival amb més continuïtat i presència. Enhorabona a tots els participants i premiats.

Encontre Audiovisual de Joves > Palmarés

Comentaris

6 Responses to “Finalitza l’Encontre Audiovisual de Joves”

  1. sheds ma on maig 17th, 2012 2:11 pm

    I’m impressed, I must say.

Leave a Reply