De l’oferta necessària: fotografia en el cjm

Posted on desembre 12, 2020 
Filed Under formació, fotografia

andana-foto

Sempre ens complau molt contribuir al resó d’activitats com aquesta per diversos motius. Primer perquè són adreçades als joves que van ben necessitats d’alternatives i propostes suggerents que els treguen d’aquell pla en el qual s’els convoca a ser-hi tan sols subjectes consumidors. També perquè ajuden a ampliar les competències dels participants fora dels aspectes purament curriculars enriquint a la llarga la formació personal; i si van lligades a l’audiovisual esdevenen la nostra debilitat. I en tercer lloc perquè fomenten la participació en un teixit associatiu que ha de ser clau en l’objectiu d’ampliar les dinàmiques de transformació social. I entenem que el taller precisament s’acosta a aquest aspecte.

Així, la invitació que es fa des del Centre Jove de Mislata és a participar en un Taller de fotografia com a projecte fotogràfic i artístic utilitzant el coneixement visual aprés, realitzant una immersió en l’art contemporani i la fotografia com a eina d’expressió personal. Caldrà portar qualsevol tipus de càmera digital i/o smarthphone per a la realització del taller.

Places: 10.
Duració: 3h.
Professorat: ANDANA.
Data: dimarts 22 de desembre, de 17 a 20h.
Lloc: Centre Jove del Mercat

Condicions generals dels cursos i tallers

Començament i durada dels cursos:
Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 21 de desembre.

Inscripció: fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos únicament tindran lloc si hi ha un mínim de persones inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a joves residents a Mislata de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes). La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document que l’identifique.

Inscripció per internet: pots fer la inscripció per internet. Si mai no ho has fet, el primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d’eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.
Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:
Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.
Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.
Correu electrònic: info@mislatajove.org
Whatsapp: 672368102
@mislatajove

Comentaris

Leave a Reply