#EDUCàmeraAcció

Posted on desembre 11, 2020 
Filed Under centres, cinema, educació

educameraaccio

Ja ho hem dit, tres caps en pensen més que un. Així que gràcies a @totmarques i @imoralr perquè després del pont i de buscar baix d’ell, hem trobat el hashtag. Una etiqueta que tanca una idea, la de filar les idees, les propostes, els comentaris, les reflexions… Una etiqueta per generar complicitats entre aquells que mirem i fem cinema als centres educatius del nostre territori. Una etiqueta per visibilitzar projectes dintre i fora d’ella, de l’etiqueta, però amb el lligam de l’acció i la reflexió pedagògica al voltant de la creació audiovisual. Al coixinet ens trobarem a la pantalla per saber que fem fora d’ella. Seguim amb #EDUCàmeraAcció !

Comentaris

One Response to “#EDUCàmeraAcció”

  1. Bon Nadal! : 400 colps on desembre 24th, 2020 6:27 pm

    [...] esperem el 2021 comencen a traduir-se en noves i suggerents propostes per a tots aquells que fem #EDUCàmeraAcció al nostre territori. Ara de moment desitjar-vos que si ens hem de contagiar siga de creativitat, [...]

Leave a Reply