Nosferatu, el vampir

Posted on juny 20, 2008 
Filed Under cinema

Dins la rica oferta que Cinema Jove té preparada en la seua 23ª edició, destaquem una activitat pensada per fomentar l’interés i el gust pel bon cinema. Es tracta de la projecció d’un classic com és “Nosferatu” (F.W. Murnau, 1922) acompanyada per l’actuació de música en directe de l’orquestra Arsenio Martins Ensemble. L’organització de l’Encontre Audiovisual de Joves té el gust de convidar a famílies, alumnes i mestres d’aquells centres que presenten obres a l’encontre. La projecció tindrà lloc el proper diumenge 22 a les 19.30 hores al Teatre Principal de València. L’entrada quedarà limitada a l’aforament de la sala; es prega puntualitat.

+ Nosferatu

Comentaris

2 Responses to “Nosferatu, el vampir”

  1. Kory Soderblom on abril 1st, 2012 6:38 pm

    I can count, including Sansas, iRivers

  2. Magicians In Mamaroneck on abril 16th, 2012 3:46 am

    It’s a bad line Free Pthc
    ))

Leave a Reply