6a Edició del cicle Cinema Valencià Actual

Posted on desembre 3, 2020 
Filed Under cinema, festivals

coses-a-fer

Veieu com en qüestió de dos dies l’actualitat s’accelera? I atenció, que no s’atura ací. Pot se algú podria ordenar l’agenda i fer que respire una mica especialment pensant en no solapar propostes. I com que no volem anar al darrere hui mateix publiquem dos apunts perquè Coses a fer abans de morir, escrita per Cristina Fernández Pintado i dirigida per Cristina Fernández Pintado i Miguel Llorens, obrirà la sisena edició del cicle Cinema Valencià Actual que organitza Escriptors de l’Audiovisual Valencià junt a la Fundació SGAE. Serà a les 18:00 hores en la Sala SGAE Centre Cultural de València, al carrer Blanqueries, 6.

El llargmetratge, que ha obtingut recentment quatre guardons en els III Premis de l’Audiovisual Valencià, ens conta la història d’un grup d’amics que freguen els quaranta i es veuen colpejats per la mort d’un dells. Després del funeral hauran de complir la seua última voluntat: un peculiar joc en el qual cadascun d’ells haurà d’esciure en un paper alguna cosa que els agradaria fer abans de morir. Cada idea escrita serà el tret d’eixida d’un intens cap de setmana en el qual viuran situacions divertides, inesperades i, a vegades, límit.

El VI Cicle de Cinema Valencià Actual prosseguirà el dijous 10 de desembre amb la pel·lícula Los que buscamos, d’Óscar Bernàcer, i conclourà el dia 17 amb Amor en polvo, de Juanjo Moscardó (guió i direcció), Maria Mínguez (guió), Maria Laura Gargarella (guió) i Suso Imbernón (direcció). Tots els passes seran gratuïts i comptaran amb l’assistència dels autors. Això sí, donades les circumstàncies actuals cal fer inscripció prèvia. Tot la de la sessió de hui ja és tancada, per a les següents feu un tomb per la web de la SGAE i a veure si enllacen el nou formulari d’assistència.

Comentaris

One Response to “6a Edició del cicle Cinema Valencià Actual”

  1. 4a edició en línia de DocsValència : 400 colps on desembre 5th, 2020 11:45 am

    [...] de manera errònia no? Algú hauria de dir, agendaaaaa! I és que en pocs dies a Cinema Jove i al VI Cicle de Cinema Valencià Actual sumem ara una nova edició de DocsValència, el més que suggerent festival internacional de cinema [...]

Leave a Reply