Unim-nos!

Posted on novembre 24, 2020 
Filed Under educació, recursos

Llegim a twitter una de les últimes piulades d’Avelí Flors @aflorsmas sociolingüista, investigador del @CuscUB i professor associat del Grau de Lingüística de @FilComUB que diu a mode de nota mental: no pronosticar la fi del català sinó batallar en tots els fronts per fer-ne una llengua necessària, útil, atractiva, acollidora. I no estalviar-se reconeixements a totes les persones, entitats i administracions que fa anys i panys que hi treballen, dia a dia.

I ens ve al pèl per portar hui la iniciativa activistes pel valencià que acaba de posar en marxa escola valenciana tot just coincidint amb l’aniversari del neixement de Joan Fuster. Com entenem que la llengua és un regal també està en l’ADN de 400 colps contribuir activament al que subtratlla Avelí Flors en relació a l’ús de la llengua i fer el reconeixement a tantes persones i entitats compromeses amb els drets lingüístics, que com bé ens assenyala Francesc Felipe d’escolatv amb qui precisament acabem de parlar, són drets humans. Per açò en fem difusió i ens unim de manera entusiasta a la proposta i a totes aquelles persones i entitats unides perquè arribe aquell dia en què no calga batallar per la llengua. Mentres encara hi ha combat i nosaltres ja som activistes pel valencià.

Comentaris

Leave a Reply