Alba Texas, immensa alegria

Posted on febrer 20, 2017 
Filed Under cinema

ventura-pons

Sembla mentida però fa ja quasi set anys que ens féiem ressó del tancament dels cinemes Albatros a València. Si en aquell moment vàrem qualificar de trist impacte la notícia, hui no podem dir menys que immensa alegria sobre la seua reobertura amb el nom d’AlbaTexas. I a més perquè el model de projecció i difusió aquell que a nosaltres sempre ens ha semblat el més idoni, versió original i subtitulat en valencià.

L’èxit dels cinemes Texas a Barcelona ha engrescat Ventura Pons que ha decidit portar la fórmula a València. La inauguració, anunciada ja com a festa grossa, tindrà lloc el proper 3 de març. ‘Els Albatros eren uns cinemes molt estimats i els AlbaTexas són molt esperats. I ho farem tot en valencià”, afirma el cineasta, que està immers en la recta final de les obres. ‘Hem reduït l’aforament un centenar de butaques, i ens hem quedat en gairebé 500 –afegeix–, perquè la gent puga veure les pel·lícules amb comoditat i hem instal·lat un nou sistema de projecció digital’.

Com les sales barcelonines, els AlbaTexas presentaran pel·lícules estrenades unes setmanes abans a un preu econòmic, 3 euros. ‘El Texas va de nassos, el projecte funciona molt bé. Vam obrir el setembre de 2014 i en menys d’un any la revista Europa Cinemas ja ens van premiar com el millor cinema de l’estat. La gent ve perquè l’hem fidelitzat’, subratlla el cineasta. Els cinemes s’inauguraran amb Sabates grosses, del mateix Pons. ‘És la més valenciana de les que he fet’ diu el director.

Comentaris

One Response to “Alba Texas, immensa alegria”

  1. NOUS CINEMES TEXAS A LA CIUTAT DE VALÈNCIA “ALBATEXAS CINEMES” – LA XARXA DELS PROFESSIONALS DE L'AUDIOVISUAL CATALÀ on març 9th, 2017 6:42 pm

    [...] Alba Texas, immensa alegria : 400 colps – Escola Gavina [...]

Leave a Reply