Resintonitzant

sintonitzant

Estigueu atents a l’emissió, estem re-sintonitzant i en breu tornarem a estar amb vosaltres.

Problemes

servidor_1

Hem tingut alguns problemes amb el servidor que ens han impossibilitat publicar durant uns dies. Intentem recuperar el pols de l’actualitat.
Disculpeu les molèsties.

Save

Un mes, un parèntesi?

paentesi

Dir que hem fet un parèntesi quan es tracta d’un mes sense publicar doncs sembla desajustat. Però com en altres ocasions les coses venen com venen i les inèrcies transloquen referències i intencions. Caram, un mes sense publicar. El curs vinent celebrarem deu anys, serà bon moment per plantejar-no ja definitavament com superar aquest casolà parany de l’administrador únic. Pot ser així salvarem els buits, aquells que sempre algú ens fa veure. Disculpeu les molèsties.

Save

Save

Tornem el 25

milotxes

Havíem parat abans de parar i ja no publicàvem dies abans de vacances. Així que només tres línies per dir que tornarem el 25 i que açò va com els catxirulos, de vegades som a dalt d’altres baixem. D’allò que queda, bones vacances de pasqua.

Bones festes

bon_nadal_14

Setembre

El la llum i el color comencen a virar, també ho fa a poc a poc 400 colps. És bon moment per revisar l’obra del mestre del color William Eggleston [enllaç a la imatge lateral]; som a setembre. Dijous comença el curs i obrirem una nova temporada posant la mirada sobre l’audiovisual escolar del nostre territori i la nostra particular selecció de l’actualitat més suggerent. Però previ a açò és possible que trobeu algun moment en que tingau certa dificultat per accedir al bloc; només és una qüestió temporal doncs ens trobem em migració de servidor. De moment i per rebre a l’alumnat amb optimisme i una dosi de psicodèlia, September!

Vacances: bon estiu

hockney_plongeur

Tanquem ací. Ha sigut un final de curs realment intens i arribats a aquest punt senzillament toca açò, vancances. Tornarem amb un nou curs, amb les ganes i les idees renovades. Ara només, desitjar-vos bon estiu!

5 de maig, seguim

Celebrar que no falte. Així tot i que siga per aquest motiu, com diu l’admin, seguim! (per molts anys)

Nova crítica

nova_crítica_16

Teniu alumnat cinèfil en cursos avançats? Doncs atenció. El FIC-CAT · Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada presenta una de les moltes novetats que formaran part de l’edició d’aquest 2016: la iniciativa Nova Crítica. Una activitat que té com a objectius oferir una experiència professional als seus participants, contribuir a donar importància a la crítica cinematogràfica i teixir xarxes dins del sector .

Consisteix en que quatre crítics i crítiques joves, seleccionats per l’equip del FIC-CAT, cobriran tot el Festival. Acompanyats pel reconegut periodista cinematogràfic Alfons Gorina, faran crítiques de les obres projectades, entrevistes als protagonistes, resums de les jornades i altres continguts que considerEn interessants per al bloc digital del festival. Finalment, emetran un veredicte per concedir el Premi Nova Crítica, premi afegit en aquesta novena edició.

Per participar cal enviar un correu a premsa@fic-cat.cat adjuntant un currículum i la crítica d’una pel·lícula. Més informació al web del festival. 
Les inscripcions romandran obertes fins el 21 d’abril i el 25 d’abril es donaran a conèixer les persones seleccionades. Amb aquesta iniciativa, el Festival vol oferir una oportunitat als futurs crítics i cercar la complicitat professional de l’àmbit cinematogràfic. Animeu-vos!

Bon Nadal!

bon_nadal_14

Des de 400 colps volem desitjar-vos bon Nadal. Esperem que el 2016 siga un any pròsper en iniciatives allà on es troben l’audiovisual i l’educació. Bones festes!

Next Page →