2021

Teníem preparat mig apunt de tornada després de festes de nadal on lligàvem diferents temes en una reflexió inicial sobre el 2021. Aquesta, la reflexió, havia d’incloure l’explicació sobre allò que tenim ara entre mans, que no és altra qüestió que continuar pensant la forma i el fons de 400 colps. De moment podem anticipar-vos que estem en converses sobre com reformular el projecte perquè aquest siga independent i compte amb un mínim finançament. Açò ens permetria entre d’altres, tenir una nova web que s’ajuste a les exigències actuals de disseny i navegabilitat.

Però açò passa per canviar la metodologia. I per exemplificar açò, ens recolzàvem en 2021 una pel·lícula que esdevé el paradigma baix el qual hem funcionat majoritàriament. Ja seabeu que ens agraden aquestos jocs i el títol ens ho posa en safata: una producció realitzada íntegrament per un únic responsable. És cert que al llarg de la nostra primera era hem comptat amb valuoses col·laboracions i participacions les quals sempre agrairem infinítament. Però sempre tot ha passat per un únic vèrtex que no és altre que el de l’admin de la plataforma. Aquest fet s’alinea també amb el model de creixement que venim experimentant com a societat: no és sostenible. Per tant o morim en l’intent o reeixim amb noves formes i maneres que han de donar per a mantenir el nostre particular combat, l’#EDUCàmeraAcció al nostre territori.

L’apunt pretenia adobar-se amb altres noms d’actualitat com a Filomena, Trump o Covid però ja sabeu també que hui en dia el protagonisme de les notícies és tan efímer com la neu que ha aclaparat la fartà visual d’aquestos dies. I altra roda, la dinàmica escolar però especialment l’administrativa, se’ns ha acabat imposant i ha generat el retard de la publicació. Bé, ara aquestes línies per explicar que pot ser finalment, i fent servir l’analogia de la cinta de Cyril Delachaux, el 21 de juny ens trobem en un escenari apocalíptic i decidim baixar la persiana definitivament. O no, i mentres intentem recuperar el pols i gestionar el nostre protagonisme el 2021. To be continued.

2021-b

Bon Nadal!

400-colps-bon-nadal

De la necessitat hem fet virtut. Molts, carregats de raó, voldran soterrar un 2020 que toca a la seua fi. Però veieu per on que nosaltres, quan passe el temps pandèmic, bé que el recordarem com l’any del nostre retorn. Som en l’Era2 i hem entrat amb ganes i idees que esperem el 2021 comencen a traduir-se en noves i suggerents propostes per a tots aquells que fem #EDUCàmeraAcció al nostre territori. Ara de moment desitjar-vos que si ens hem de contagiar siga de creativitat, treball, imaginació i coratge. I com no, bon Nadal, bones festes i bon any!

8 de desembre

Hem prioritzat la quasi complitud del document fílmic per damunt d’una millor qualitat de la imatge. Acabeu de passar bon pont.

25 de novembre

prou

>> PROU DE VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES <<

Tornem!

tornem-05

tornem-03

tornem-02

tornem-01

A new era is comming… i no serà en anglés

era-2

—————————————————————

era-1

Problemes

servidor_1

Hem tingut alguns problemes amb el servidor que ens han impossibilitat publicar durant uns dies. Intentem recuperar el pols de l’actualitat.
Disculpeu les molèsties.

Save

Un mes, un parèntesi?

paentesi

Dir que hem fet un parèntesi quan es tracta d’un mes sense publicar doncs sembla desajustat. Però com en altres ocasions les coses venen com venen i les inèrcies transloquen referències i intencions. Caram, un mes sense publicar. El curs vinent celebrarem deu anys, serà bon moment per plantejar-no ja definitavament com superar aquest casolà parany de l’administrador únic. Pot ser així salvarem els buits, aquells que sempre algú ens fa veure. Disculpeu les molèsties.

Save

Save

Tornem el 25

milotxes

Havíem parat abans de parar i ja no publicàvem dies abans de vacances. Així que només tres línies per dir que tornarem el 25 i que açò va com els catxirulos, de vegades som a dalt d’altres baixem. D’allò que queda, bones vacances de pasqua.

Next Page →